Thuis

Shenzhen LED World Co.,Ltd

China Shenzhen LED World Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen LED World Co.,Ltd certificaten
De goede kwaliteit en de concurrerende prijs, de uitstekende costumierdienst van LEIDENE opgeloste Wereldvolkeren, om het even welk probleem zijn geschikt.

—— Sjoerd van Herpen

Ik begon enkel LEIDENE vertoningszaken dit jaar, dank voor de LEIDENE steun van de Wereld. Zij zijn zeer professioneel en geduldig!

—— M. Mahmoud Salamzadeh

Ik ben tevreden met dit perfecte bedrijf, LEIDENE LEIDENE van de Wereld vertoningen en de dienst!

—— M. Francisco de Miguel

Dank u zeer voor uw hulp met mijn geval. Uw firma deed een groot werk!

—— Mevr. Serena Crispino

Iedereen was vriendschappelijk en hield me goed ingelicht. Ik was zeer tevreden met het resultaat. Het uitgewerkt alle beter dan dacht ik.

—— M. Chinnasami Ramasamy

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Gina

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen LED World Co.,Ltd

Shenzhen LED World Co.,Ltd
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shenzhen LEIDENE Wereld
Aantal werknemers : 200~400
Jaarlijkse omzet : 15Million-45Million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

Inleiding:

Shenzhen LEIDEN Wereldco., Ltd is professionele ontwikkeling vervaardigend LEIDENE beeldschermsysteemproducten, in 2009, met geregistreerde hoofd 30 miljoen, eigen workshopgebied 6000 m2, filiaal en agentendekking overal China, met ongeveer 200 werknemers opgericht.

China Shenzhen LED World Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het heeft zich op de uitvoerzaken sinds 2009 geconcentreerd, die zich in het leveren van de oplossingen van de LEIDENE vertoningsschermen, LEIDENE tekens voor de wereldmarkt specialiseerden. De productenreeksen omvatten etc. kleine LEIDENE van de pixelhoogte vertoning, huur het LEIDENE vertoningsscherm, reclame LEIDENE vertoning, stadion LEIDEN teken, het LEIDENE balscherm, het LEIDENE vloerscherm, de creatieve LEIDENE vertoningsschermen. De bovengenoemde producten worden wijd gebruikt in de reclame van media, openbare faciliteiten, sporten, vermaak, militair, verkeer en andere industrieën.

 

China Shenzhen LED World Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

De LEIDENE WERELD hangt eerst van de uitstekende eminente R&D-technici, het deskundige & ervaren overzee verkoopteam af, die eerst“ klant aanhangt, kwaliteit, reputatie eerst“ aangezien het werkende principe, die onze toekomst maken beter dag aan dag en beter is.

 

Warm bezoekt het onthaal u ons bedrijf om en glorie te winnen samen te vernieuwen.

China Shenzhen LED World Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Beheer:

Wij hebben een hoog rendement, innovatief, ernstig beheersteam, en de fabriek heeft reeds het milieubeheersysteem van ISO9001-2008 QMS, en ISO14001-2004-overgegaan. Het heeft geen probleem van de partijkwaliteit sinds onderneming. AQSIQ (de Kwaliteitscontrolebeleid van de Staat) neemt vlek het controleren van onze LEIDENE vertoning in 2009-2016, en al meter ging de inspectie over. Bewees volledig dat de productie volgens ons kwaliteitsbeheersysteem is, en de productkwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

China Shenzhen LED World Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Overzee Markt:

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook gevoerd naar uitgevoerd naar de V.S., Mexico, Griekenland, Spanje, Italië, het UK, Oeganda, Nigeria, Rusland, India, Turkije, Thailand, Vietnam, Brazilië, Australië enz. meer dan uit 50 landen en gebieden, en bereikte goede reputatievorm de cliënten.

 

China Shenzhen LED World Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Contactgegevens
Shenzhen LED World Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. David

Tel.: +86 13728652081

Fax: 86-755-23071392

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)